Implantologie

Implantul dentar este soluția cea mai modernă, și de multe ori singura, prin care se poate proteză o edentație (lipsă a unui sau mai mulți dinți). Deși apărută cu mii de ani în urmă, această tehnică este și acum cea mai bună metodă de protezare.

Deasemenea ultilizăm tehnici de planificare de ultimă generație (Trishape) și prin printarea ghidurilor ghirurgicale cu scopul de a avea rezultate foarte bune și în cele mai complexe situații.

Deoarece implantologia are nevoie de multe ori și de intervenții auxiliare, echipa noastră de medici sunt specializați în intervenții de sinus-lifting, bone-splitting, bone augmentation și bone reconstruction cu grefe osoase sintetice și/sau prelevate de la pacient.

Clinica noastră vă oferă cele mai moderne tehnici și implanturi. În acest scop menționăm că utilizăm implanturi de la cele mai renumite firme pe care le alegem cu grijă în funcție de situația dvs.

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/03/Zimmer-D_Zimmer-37mmD-Trabecular-Metal-Dental-Implant_263006-300x200.jpg

Zimmer Trabecular

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/03/TSV_Family_w390x270-300x200.jpg

Zimmer TSV

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/08/fastfixed-300x200.jpg

Bredent SKY

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/03/bicon-e1520671326478-300x200.jpg

Bicon

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/03/dentium-300x200.jpg

Dentium

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/08/download-300x200.jpg

Megagen AnyRidge

http://www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2018/03/alpha_bio_zahnimplantate_660x400-300x200.jpg

Alpha Bio

Lucrări fixe pe implant

Lucrările fixe sunt coroane solo sau punți dentare care se cimentează pe implanturi dentare. Pentru atingerea acestui scop, clinica Aesthetic, vă oferă lucrări protetice executate computerizat, din zirconiu, metalo-ceramice și Bio-Hpp.

Lucrări mobilizabile pe implant

Acestea sunt lucări protetice ca nu sunt cimentate deficinit ci se pot îndepărta de pe implanturi pentru igienzare prin deșurubare. Aestea pot fi singulare ( pt un singur dinte) sau extinse denumite și overdentures.

Proteze pe implant

În multe situații, din nefericire, proteze dentare nu sunt aderente pe câmpul protetic fiind ”fixate” cu diferite materiale car în timp duc la iritații și multe neplăceri. În aceste situații, implanturile dentare sunt unicele soluții. Pentru a obține o buna ”fixare” a protezei, sunt inserate un minim de 2 implanturi la mandibulă și 4 la maxilar. Rexulatatele sunt extraordinare de fiecare dată, chiar și cu această tehnică de baza.

Alte tipuri de protezări pe implant

În afară de cele pe care le-am aminitit până acuma, tehnologia ne oferă o mulțime de posibilități, personalizate în funcție de necesitate medicală specifică fiecărui pacient în parte.

One Day Dentistry

Inserarea implanturilor și aplicarea coroanei provizorii ( frezate CAD/CAM din PMMA) în aceeași ședință. Această tehnică nu necesită incizii, suturi scăzând disconfortul pacientului foarte mult.

Fast and Fix ( proteză în aceeași ședință) !

Sistemul de implanturi de la Brdent (Germania) este cel care oferă posibilitatea ca în ziua inserării imlanturilor să fie aplicată proteza (fixată prin înșurubare).