+40787893590

Protetica dentară este una dintre cele mai complexe ramuri ale medicinei dentare. Ea, împreună cu implantologia dar și cu celelalte ramuri care stau la baza acestui tratament, oferă pacienților posibilitatea de a restabili funcționalitatea și estetica cavității bucale.

În cadrul clinicii noastre oferim cele mai moderne soluții protetice, având marele avantaj de a deține și un laborator de tehnică dentară, dar mai ales a tehnologiei de ultimă generație.

Această tehnologie constă în producerea lucrărilor protetice cu ajutorul echipamentelor CAD/CAM și DLS. Aceste echipamente asigură rezultate deosebite, atât din punct de vedere funcțional cât și estetic.

Începând de la amprenta digitală, cu ajutorul scannerului intra-oral care înlocuiește materialele cu gust și textură neplăcută, continuând cu echipamentele de frezat și printat din laboratorul dentar propriu, am construit un sistem modern, digitalozat, demn de anul 2019.

//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/11/protetica-dentara-1.jpg

Coroane metalo-ceramice

Acest tip de lucrare este format, după cum îi spune și numele, din schelet metalic (CrCo) învelit cu ceramică (porțelan). Metalul este executat prin printare în metal (laser-sinterizare), o tehnică de ultimă generație are asigură o adaptare și potrivire excelentă a lucrărilor, fie ele pe bonturi (dinți șlefuiți) sau implanturi.

Coroane zirconiu

Zirconiul, un metal, este considerat ca fiind un material premium, datorită calitaților deosebite pe care le are, printre acestea amintim : biocompatibilitate, transluciditate și culoare asemăntoare cu a dinților naturali. Acesta, acoperit integral sau parțial cu ceramică este o soluție atât rezistentă în timp, cît și cu o estetică deosebită.

Proteze totale/parțiale acrilice

Acestea mai sunt numite și proteze clasice. Clinica noastră vă oferă posibilitatea de a le îmbunătății din p.d.v. estetic, personalizându-le cu materiale compozite sau prin a înlocui dinții artificiali acrilici cu unii din ceramică.

Proteze parțiale scheletate

Aceste lucrări sunt soluții excelente pentru pacienții cărora le lipsesc un număr crescut de dinți, fie din zona frontală, fie din cea laterală. Toate componentele scheletului sunt executate computerizat, prin printare în cazul metalului sau frezate din zirconiu sau Bio-HPP iar componenta ceramică este aplicată de artistul laboratorului nostru.

Vă răsplătim loialitatea!

Cumpărați un abonament și primiți încă unul gratis pentru o persoană din familia dumneavoastră.
Profitați acum de serviciile GRATUITE incluse în abonament!
Vedeți Abonamentele