+40787893590

A fogpótlás a fogorvosi tudomány egyik legkomplexebb ágazata. Az implantológiával és az e kezelést megalapozó többi ágazattal együtt a fogpótlás lehetőséget nyújt a páciensek számára a szájüreg funkciójának és esztétikájának helyreállítására.

Klinikánkon a legkorszerűbb fogpótlási megoldásokat nyújtjuk, előnyünkre szolgál, hogy fogtechnikai laboratóriummal és főként a legkorszerűbb technológiával rendelkezésünk.

Ez a technológia protetikai munkáknak a CAD/CAM és DLS berendezések segítségével történő előállítását jelenti. Ezek a berendezések úgy funkcionális, mint esztétikai szempontból kiváló eredményeket biztosítanak.

//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/11/protetica-dentara-1.jpg

Fém-porcelán koronák

Ez a munka, mint az elnevezése is mutatja, fém (CrCo) vázból áll, amelyet kerámia (porcelán) borít. A fémet fémprinteléssel (lézer-szintetizálás) állítják el, ezzel a korszerű eljárással, amely a munka kiváló adaptálását és illeszkedését biztosítja, akár csapokra (csiszolt csapra), akár implantátumra alkalmazzák majd.

Cirkon korona

A cirkónium nevű fém prémium-fémnek minősül kiváló tulajdonságainak köszönhetően, melyek közül megemlítjük a következőket: biokompatibilitás, átlátszóság és a természetes fogakhoz hasonló szín. Részben vagy egészében kerámiával borítva tartós és ugyanakkor különleges esztétikájú megoldást kínál.

Teljes/részleges akril protérzisek

Ezeket klasszikus protéziseknek is nevezik. Klinikánk lehetőséget nyújt ezeknek az esztétikai szempontból aló tökéletesítésére, kompozit anyagokkal személyre szabva, illetve az akril műfogakat kerámiafogakkal helyettesítve.

Részben vázas protézisek

Ezek a munkák kiváló megoldások azon páciensek számára, akik fokozottan foghiányosak akár frontálisan, akár oldalt. A váz valamennyi komponense komputeres irányítással készül, printeléssel a fém esetében vagy marással zirkónium vagy Bio-HPP esetében, a kerámia komponenst laboratóriumunk művésze készíti.