+40787893590

Mivel az idők során több olyan helyzettel találkoztunk, amelyben a páciensek részletfizetés szerettek volna, hogy könnyebben viseljék a fogászati kezelésekkel járó pénzügyi terheket, könnyen hozzáférhető és mindenki számára megfelelő finanszírozási megoldásukat próbáltunk találni.

Kereséseink során sikerült partnerséget kötnünk két bankintézettel (IFN), amelyek klinikánk keretében lehetőséget nyújtanak a finanszírozáshoz való hozzáférésre.

Hogyan működik az ilyen típusú finanszírozás?

Ön, a mi páciensünk, a klinika fogadóasztali személyzetétől kérni fog egy részletfizetési ajánlatot. Nekünk hozzáférésünk van a banki szolgáltatásokhoz, az ön adatai és az ön által aláírt űrlapok segítségével (a hiteliroda megkérdezésére vonatkozó hozzájárulás és a személyi igazolvány) finanszírozási ajánlatot kérünk a két intézménytől. Miután megkapjuk a választ (néhány perctől egy óráig), mely idő alatt egy kávé vagy egy tea mellett relaxálhatnak, az ajánlatot átadjuk önnek tanulmányozásra. Amennyiben megfelel az ajánlat, folytatjuk az eljárást, aláírjuk a szerződést és elkezdjük a munkát.

A részletek a klinikán vagy a banknál fizetendők?

Mivel a klinika nem kedvezményezett és nem is finanszírozó, csak a banki szolgáltatásokhoz való könnyű hozzáférést biztosítja, a részletfizetés és a hitelszerződés lebonyolítása szigorúan ön, mit kedvezményezett, és a bankintézmény között valósul meg. Röviden, a részleteket kizárólag a banknál lehet fizetni.

Milyen kamatokat alkalmaznak?

A finanszírozás összes költségéről a fogadóasztal személyzete tájékoztatja azonnal, ahogy a finanszírozótól megkapjuk a vonatkozó információkat; ezek az egyes személyek saját pontozásától függően változnak.

Kamatmentesen is lehetséges?

Igen, a Star BT kártyával. Erről további információ a következő linken érhető el: STAR BT

Melyek a finanszírozó intézmények?

A mi partnereink:

//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/04/Star-BT.png
//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/04/bt-logo-465.png
//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/04/logo-tbi-credit.jpg