+40787893590

Estetica dentară înseamnă o mulțime de proceduri și tehnici care la final doresc să ofere pacientului ceea ce așteaptă și își dorește.

Dantura, și implicit zâmbetul, sunt una din cele mai importante cârți de vizită pe care le putem oferi cuiva la o primâ întâlnire, fie ea personală sau de afaceri.

Mai multe studii au demonstrat faptul că o persoană cu o dantură defectuoasă este mult mai introvertită și retrasă în relaționarea cu alte persoane.

Aesthetic Dental Clinic, după cum și denumirea o arată, dorește să ofere soluții pentru a avea zâmbetul pe care să arate tuturor frumusețea sufletului.

În acest scop, oferim toate tipurile de tratamente, de la albire chimică și potențată cu laser și pâna la augmentarea și reconturarea buzelor.

//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/11/estetica-dentara-7.jpg

Vă răsplătim loialitatea!

Cumpărați un abonament și primiți încă unul gratis pentru o persoană din familia dumneavoastră.
Profitați acum de serviciile GRATUITE incluse în abonament!
Vedeți Abonamentele

Albire Dentară

Variantele pe care le oferim pentru ablirea dentară sunt : - Albire cu peroxid de carbamida si peroxidul de hidrogen în concentrații de 16%, 32 % sau 40 % - Albire cu laser dentar Una din marilediferențe între cele două constă în faptul că albirea cu laser nu lasă o sensibilitate crescută a dinților.

Aplicare bijuterii dentare

Pentru a desîvârși zâmbetul, multe paciente doresc aplicarea unei bijuterii dentare pe unul din dinții frontali.

Fațete dentare

Aceasta este o procedură protetică care constă în aplicarea unor fațete (ceramică foarte subțire) pe dinți cu scopul de a soluționa probleme de formă și culoare a dinților naturali.

Agumentare și reconturare buze

Clinica noastră oferă astfel de tratamente cu diferite tipuri de acid hialuronic . Augmentarea buzelor este o tehnică ce permite corectarea formei și a grosimii buzelor dar și o bună hidratare a acestora. Este soluția ideală pentru a obține buze naturale, senzuale și seducatoare.