+40787893590

A fogesztétika számos eljárást és technikát felölel, amelyek a páciens elvárásainak és vágyainak teljesülését szolgálják.

A fogsor és vele együtt a mosoly a legfontosabb névjegykártyánk, amelyet első találkozáskora fel tudunk mutatni, legyen az személyes vagy üzleti találkozás.

Több tanulmány bizonyítja, hogy a hibás fogsorú személyek sokkal introvertáltabbak és visszavonultabbak a másokkal való kapcsolatokban.

Az Aesthetic Dental Clinic, amint az elnevezése is mutatja, megoldásokat kíván nyújtani ahhoz, hogy a páciens mosolyával lelke szépségét tudja felmutatni mindenki előtt.

Ebből a célból az összes kezelési típusokat fel tudjuk kínálni, a vegyi fogfehérítéstől a lézeres fogfehérítésig, az ajakvastagításig és kontúrjavításig.

//www.aestheticdentalclinic.ro/wp-content/uploads/2019/11/estetica-dentara-7.jpg

Fogfehérítés

Az alábbi fogfehérítési eljárásokat kínáljuk:
- Fehérítés 16%-os, 32 %-os vagy 40 %-os karbamidperoxiddal és hidrogénperoxiddal
– Lézeres fehérítés. A két eljárás között az egyik jelentős eltérés az, hogy a lézeres fehérítés enyhébb fogérzékenységgel jár.

Fogászati ékszerek applikálása

Mosolyának tökéletesítése érdekében sok páciens fogászati ékszer applikálását kéri valamelyik első fogára.

Fogfurnérok

Fogpótlási eljárás, mely során a fogakra (nagyon vékony porcelán) fogfurnérokat applikálnak a természetes fog formájával vagy színével kapcsolatos problémák megoldása érdekében.

Ajakvastagítás és kontúrjavítás

Klinikánk több típusú hialuronikus sav használatával végez ilyen kezeléseket. Az ajakvastagítás az ajkak alakjának és vastagságának korrigálását, valamint jobb hidratálását is lehetővé teszi. Ez egy ideális megoldás a természetes, érzéki és csábító ajkakra.