+40787893590

 

Aesthetic Kids – Clinica pentru copii

Str. Mihai Viteazu, Nr.40, mun. Târgu-Mureș
Luni – Joi 12:00-20:00 | Vineri: 09:00-17:00 | S-D: închis
+40770132869

Clinica de stomatologie pentru copii este locul unde jocurile și tratamentele medicale se combină pentru ca la final, să-i redăm zâmbetul micului pacient.

Medicina dentară pediatrică este o ramură și specializare relativ nouă în România, dar pe cât de nouă, pe atât de complexă.

Stomatologia pentru copii este ramura care îmbină în medicul dentist atât calitățile medicale, cât și pe cele psihologice și didactice, pentru micul pacient, pentru că, prima vizita sau vizitele din copilărie la medicul dentist vor rămâne întipărite peste ani în mintea copilului dumneavoastră.

Noi oferim pacienților noștri un mediu unic pentru orașul nostru, un loc în care am făcut din nevoile și problemele copilașilor dumneavoastră o prioritate.
Tipurile de tratamente efectuate sunt dintre cele mai complexe, începând de la sigilări și fluorizări, putând ajunge la intervenții în anestezie generală.

De ce ai alege să-ți duci copilul  într-o clinică specializată de stomatologie pentru copii?

  • INHALOSEDARE;
  • ANALGOSEDARE;
  • Mediu relaxant și locuri de joacă;
  • Pacient exclusiv copii și adolescenți;
  • Medici specializați în relaționare și tratarea micuților pacienți.

De ce să alegeți Aesthetic KIDS?

Pentru că pe lângă investițiile în aparatură de ultimă generație, investim suflet și pasiune în tratarea fiecărui pacient.

Și pentru că noi v-am ales pe voi, cu toate nopțile nedormite și ne-am promis că copilul dumneavoastră merită o copilărie fericită plină de zâmbete frumoase și sănătoase.

Intervenții stomatologice sub inhalosedare în Targu Mureș :

Inhalosedarea este o metodă de sedare constientă cu protoxid de azot. Protoxidul de azot este un gaz incolor, ușor dulce, care este folosit în timpul intervențiilor stomatologice pentru relaxare și pentru eliminarea anxietății.

Recomandat :

Este recomandată pacienților cu teamă, anxietate, fobii dentare, reflex de vomă exagerat. Este utilizată în principal in cazul procedurilor de lungă durată la copii, aceștia rămânând conștienți, receptivi și profund relaxați.