+40787893590

A gyermekfogászati klinika egy olyan hely, ahol a játék és az orvosi kezelés összefűződik, hogy végül a kicsiny páciensnek visszaadjuk a mosolyát.

A gyermekfogászati orvostudomány Romániában viszonylag új ágazat és szakosodás, de amennyire új, annyira komplex.

A gyermekfogászat az az ágazat, amely a fogorvosban összefonja az orvosi adottságokat a pszichológus és didaktikai adottságokkal a kis páciens javára, hiszen a fogorvosnál tett első gyermekkori látogatás mélyen rögződik gyermeke memóriájában és sok éven át megőrződik.

Pácienseinknek egyedülálló környezetet biztosítunk városunkban, egy olyan helyet, ahol gyermekeik szükségletei és gondjai elsőbbségesek.

A legkomplexebb kezelési típusokat nyújtjuk, a fogak barázdazárásától és a fluorozástól általános érzéstelenítésig.

Miért választana gyermeke számára egy gyermekfogászati szakklinikát?

  • INHALÁCIÓS SZEDÁLÁS;
  • ANALGOSZEDÁLÁS;
  • Relaxáló környezet és játszóhelyek;
  • Kizárólag gyermek és serdülőkorú páciensek;
  • A kis páciensekkel való kapcsolatteremtésre és kezelésükre szakosodott orvosok.

Miért válassza az Aesthetic KIDS-t?

Mert nem csak a legújabb generációjú fogászati készülékekbe fektetünk be, hanem lélekkel és odaadással kezelünk minden pácienst.

És mert mi Önöket választottuk, az álmatlan éjszakákkal, és fogadalmat tettünk önmagunknak, hogy gyermekük szép és egészséges mosollyal teli boldog gyermekkort érdemelnek.

Inhalációs szedálással végzett fogászati beavatkozások Marosvásárhelyen:

Az inhalációs szedálás nitrogén oxiddal történő éber szedálási módszer. A nitrogénoxid színtelen, kissé édeskés gáz, amelyet fogászati beavatkozások idején relaxálás és a szorongás elhárítása végett alkalmaznak.

Javallott:

Azoknak a pácienseknek ajánlott, akik félnek, szorongásosak, fogászati fóbiájuk vagy túlzott hányingerük van. Főként a gyermekek esetében, hosszú időtartamú eljárások idején alkalmazandó; a gyermekek ébren maradnak, receptívek és teljesen relaxáltak.